Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Να βγει ο στρατός στην Αθήνα»!

Πληροφορίες για εισηγήσεις στενών συνεργατών στον πρωθυπουργό

Να κατέβει μέχρι και ο... στρατός στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται πως εισηγούνται στον πρωθυπουργό στενοί συνεργάτες του με φόντο τα αιματηρά περιστατικά και το έκρυθμο κλίμα που επικράτησε στην πόλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το protothema.gr συνεργάτες του πρωθυπουργού υπενθύμισαν στον Γιώργο Παπανδρέου το τί είχε συμβεί πριν από χρόνια στην Ιταλία, όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε κατεβάσει τον στρατό για να λύσει παρόμοιο πρόβλημα, ανακάμπτοντας σημαντικά στις δημοσκοπήσεις. Ανάλογες όμως είναι οι εισηγήσεις και από μικρή ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θεωρούν πως «θα πρέπει να υπάρχει απαγκίστρωση από τα φοβικά σύνδρομα της γενιάς του Πολυτεχνείου».

Αντίθετος είναι ο.............
 Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως σε μια τέτοια περίπτωση η παραίτησή του είναι δεδομένη.

Το Μέγαρο Μαξίμου με τη σειρά του κρατά χαμηλά τους τόνους της συζήτησης, εκτιμώντας πως αυτή «βλάπτει το προφίλ της προοδευτικής διακυβέρνησης».

Μάλιστα ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει αντίθετος με αυτές τις εισηγήσεις αφού δεν θα ήθελε η Αθήνα ενόψει της τουριστικής περιόδου να θυμίζει Αίγυπτο.

Στηριζόμενοι ωστόσο ακριβώς στο ίδιο στοιχείο, την επικείμενη τουριστική περίοδο, οι εισηγητές της σκληρής γραμμής θεωρούν πως ο στρατός θα πρέπει να δώσει μήνυμα ασφάλειας στους τουρίστες για να μην συνεχιστούν φαινόμενα επιθέσεων εις βάρος τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου