Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ "ΠΑΠΟΥΛΙΑ" !

Αναρωτηθήκατε τι χρειάζεται η αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μάλιστα, τρεις ημέρες μετά τις συναντήσεις των αρχηγών με τον πρωθυπουργό και δύο μόλις ημέρες μετά τη συνάντηση των δύο θεσμικών ηγετών του Κράτους;

Ποια είναι η τόση "απαραίτητη" αυτή αναγκαιότητα και χρειά που "υποχρέωσε" τον κ. Παπούλια να ζητήσει τη σύγκληση του "Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών" ;

Μα η παντελής αποτυχία, των πρωθυπουργικών κινήσεων και η  "εκβιαστική πίεση" για δήθεν αποβολή μας από την Ευρωζώνη... .

Το σενάριο που "τρέχει" , λοιπόν, για αύριο μετά τις συναντήσεις αυτές είναι το εξής:

Υπό την "σκέπη" του  Πρόεδρου της Δημοκρατίας λοιπόν και υπό τη "δήθεν πίεση των πραγμάτων", μετά την αυριανή συνάντηση και πολύ σύντομα, ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου "διαλύει" την Κυβέρνησή του και λαμβάνει Νέα Διερευνητική Εντολή προκειμένου να συσταθεί η "Νέα Διακυβέρνηση Σωτηρίας" της Χώρας με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ !

Ντόρα και Κουβέλης μένουν εκτός καθώς, ορισμένοι έβαλαν "Βέτο" στη συμμετοχή τους. Ο Τσίπρας τους "Διαολόστειλε" ενώ, η Παπαρήγα θα παραστεί για να κάνει το ίδιο δια ζώσης ! Ο Δημαράς φαίνεται πως δεν υπάρχει και ως εκ θαύματος οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν μειωθεί σε 298 για την Κυβέρνηση.. διότι, η ύπαρξη του Δημαρά και του Οικονόμου τους "δημιουργεί" προβλήματα.

Η Κυβέρνηση αυτή, που θα προκύψει από αυτή τη Συνταγματική Εκτροπή , με τη συμμετοχή και την ανοχή του Προέδρου, θα είναι ό,τι χειρότερο έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος τα τελευταία 100 χρόνια.. Συμπεριλαμβανομένων και των Χουντικών Κυβερνήσεων κατά καιρούς ! Γιατί  πρέπει να γίνει έτσι;; γιατί τώρα άρχισε να "ΞΥΠΝΑ Ο ΛΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΑΛΗΤΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου