Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ! ! !

Άλλος ένας επιχειρηματίας αυτοκτόνησε σήμερα στη Ζάκυνθο λόγω χρεών και οικονομικής κρίσης. Το ιστολόγιο αυτό, όσοι το θυμούνται από παλιά, από πολύ νωρίς, από πέρυσι το καλοκαίρι ακόμα, επεσήμανε το φόβο των αυτοκτονιών που επέρχεται - τότε -  από την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.

Ο μέσος όρος των αυτοκτονιών ήταν μέχρι τον Ιανουάριο 1,2 την ημέρα και από αρχές Φεβρουαρίου φέτος έχει αυξηθεί σε 2,3 άνθρωποι ! Δυστυχώς , η Κυβέρνηση δείχνει να αγνοεί το θέμα ή ακόμα χειρότερα το γνωρίζει και το αγνοεί επιδεικτικά !

Πάντως, για όσους δεν το γνωρίζουν ο Ραφαέλ Κορέα , ο Πρωθυπουργός του "ασήμαντου" Ισημερινού, όταν εξοστράκισε ουσιαστικά το ΔΝΤ από τη χώρα του, με την απόφασή του να πληρώνει μόνον το 20% (αντί του 60% !) του ΑΕΠ στην εξυπηρέτηση  του Χρέους της χώρας του, σε αντίθεση με τις απαιτήσεις του Οργανισμού. Το σκεπτικό που χρησιμοποίησε δημόσια ήταν:

"Αρνούμαι να ΔΟΛΟΦΟΝΩ τον ΛΑΟ μου !" 

Στην κηδεία του Επιχειρηματία αυτού θα εκπροσωπήσει κανείς την Κυβέρνηση; Υπάρχει κάποιος πραγματικός Ηγέτης, σαν τον Κορέα, να σταθεί δίπλα στο Λαό μας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου