Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ, ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ....

Ποια "Συναίνεση" και "Συνευθύνη"... τις τρεις τελευταίες ημέρες ο Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του , με πρώτο "παπαγαλάκι" τον Λοβέρδο - τον "πρώτο τη τάξει" Τηλεοπτικό Υπουργό, και πρώτο "βιολί", σε ρόλο Κασσάνδρας, την Ελληνίδα Επίτροπο.. Υπό την αιγίδα του "Τσίρκου της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας", μας πληροφόρησαν τελικά πως:

-Η Κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς και η κάθε κίνηση του Υπουργού Mr. "Goldman Sachs" - Papakonstantinou είναι στην ουσία εναντίον της Πραγματικής Οικονομίας της Χώρας ,

-Δεν τα "βρήκανε" οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά , ο Πρωθυπουργός πιστεύει ακόμα ότι έχει τη στήριξη του Ελληνικού Λαού (?),

-Είναι προφανές, ότι οι Έλληνες πολιτικοί, όλοι μαζί, δεν έχουνε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα και συνεπώς οι άνθρωποι χρήζουν απαραιτήτως ιατρικής φροντίδας και αγωγής.

-Μας διαβεβαίωσε ο κ. Παπανδρέου ότι θα φέρει σε πέρας το έργο που του "εμπιστεύτηκε" ο Ελληνικός Λαός , μιας "άλλης" Ελλάδας, σ΄έναν "άλλο" πλανήτη Γη, ότι δηλαδή έχει λάβει "Εκλογική Εντολή" να μας Αποτελειώσει όλους τους Έλληνες μια και καλή.. .

ΓΙΑΤΙ, ΑΠ' ΤΗΝ "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ΚΑΙ ΤΗ "ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ" ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ... ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου