Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

AMBER ALLERT: ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ............ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ !!!


Η φώτο είναι από την Κηδεία της Δράμας !

AMBER ALLERT: Τα δύο αυτά Αγγελούδια ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ! Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει για τον μεν "Χ.Α." με την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου - διότι αγνοεί παντελώς την ύπαρξη του υφυπουργού του.. Για τον δε "Μ.Τ." να επικοινωνήσει με τον κ. Α. Σαμαρά που ψάχνει "Τομεάρχη Άμυνας" εναντίον του "Φοβερού και Τρομερού Πάνου Μπεγλίτη" !
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
...Οι δυο "εξαφανισμένοι" !!!

Οι  δύο τους, ο υφυπουργός Χρ. Αηδόνης κι ο π. υπουργός Μαργαρίτης Τζίμας, έχουν να φανούν στη Δράμα πάνω από ένα τρίμηνο!!! Δημοσίως...

Όχι ότι δεν έρχονται.. έρχονται αλλά, εμφανίζονται τις μεταμεσονύκτιες ώρες στα club's και τα καφέ.. Με τέτοια "πρόσωπα" αποφεύγουν, τον καιρό τούτο, τις δημόσιες εμφανίσεις τους στην πόλη. 

Για όσους δε γνωρίζουν, πρώην και νυν, εκτός από το γεγονός ότι έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις, συναγωνίζονται και στο ποιος από τους δύο εμπαίζει περισσότερο το Δραμινό Λαό.

Ωστόσο και οι δύο έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους....

Πρώτα, πρώτα έχουν ανύπαρκτο έργο σαν βουλευτές για το νομό.

Μετά, αποδείχθηκαν και οι δύο τόσο ανύπαρκτοι "υπουργοί" που σε κάθε ανασχηματισμό των Κυβερνήσεών τους παρέμεναν στη θέση τους επειδή ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ την ύπαρξή τους οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.

Ο ένας στηρίζει τον άλλο, υπογείως και κρυφίως, προκειμένου να παραμένουν και οι δυο τους οι "Ηγήτορες" των κομμάτων τους στη Δράμα.

Φρόντισαν και οι δύο να διαλύσουν τις οργανώσεις των κομμάτων τους και τις δημοτικές τους παρατάξεις, ουτως ώστε να μπορούν να επιβάλουν τους "εκλεκτούς" και "αρεστούς" τους στα τοπικά δημόσια πράγματα.
..Κάτι σαν "Πατριάρχες δίχως Ποίμνιο" πια.. !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου