Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

«ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ» ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΑΛΛΑ, ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ…

Η καταβαράθρωση της Νομικής Επιστήμης, εν μέσω Οικονομικής Κρίσεως, από τους «Νομικούς και Συνταγματολόγους»

Ο νέος υπουργός οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επαναφέρει το μέτρο της φυλάκισης για όσους Έλληνες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο άνω των 5000 ευρώ. Ο κ. Βενιζέλος δεν είναι, όμως, ένας «απλός υπουργός οικονομικών» που κλητεύθηκε να βγάλει τη χώρα από την κρίση, μετά και την παταγώδη αποτυχία των δύο «Παπα» (-νδρέου και –κωνσταντίνου). Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι το «Νο 2» του ΠΑΣΟΚ και ο επόμενος υποψήφιός του για την Πρωθυπουργία της χώρας, όποτε και αν γίνουν εκλογές.. είναι έγκριτος συνταγματολόγος και άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης. Είναι ο άνθρωπος που «κράτησε» δια της βίας τον Γιώργο Παπανδρέου στην Κυβέρνηση, όταν ο τελευταίος είχε πάρει την απόφαση να παραιτηθεί, προκειμένου να μη χαθεί η «Εξουσία».. Είναι ο άνθρωπος που από δω και πέρα θα ευθύνεται – περισσότερο και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό – για την κατάντια της Χώρας και των Ελλήνων. Είναι ο άνθρωπος που καλείται να παίξει – ψυχή τε και σώματι, (λόγω «ειδικού βάρους») – το βρώμικο παιχνίδι των αγορών. .................................................................

Γνωρίζει έτσι, πως οι ενέργειές του αυτές – ως υπουργού οικονομικών – έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Ελληνικό Σύνταγμα, καθώς και Διεθνείς Συνθήκες που από έτη η χώρα έχει αποδεχθεί και προσυπογράψει. Γνωρίζει ότι, η επιβολή ποινής φυλακίσεως για χρέη προς το Δημόσιο (προσωποκράτηση) έχει καταργηθεί σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ακόμη και σε πρώην κομμουνιστικά κράτη) και η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου στη χώρα έρχεται σε αντίθεση με τα «Συμπεφωνημένα».

Ωστόσο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν ενδιαφέρουν η τήρηση της νομιμότητας, η πίστη στην Επιστήμη που υπηρετεί και η έξοδος της χώρας από τη δυσκολία στην οποία (και με δική του ευθύνη) έχει περιέλθει. Φαίνεται ότι, στο βωμό της εξυπηρετήσεως των «Υψηλών Συμφερόντων των Αγορών» και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υπουργός αδιαφορεί τόσο για τα αυτονόητα, που λόγω θεσμικής θέσεως πρέπει να προστατεύει, όσο και για την πραγματική κατάσταση της χώρας και των Ελλήνων.

Η καταβαράθρωση της Νομικής Επιστήμης από «Συνταγματολόγους και Νομικούς», «Δικαστές και Πολιτικούς», στο βωμό υπηρετήσεως και της διασφαλίσεως των ξένων συμφερόντων στη χώρα είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Στην Ελλάδα όπου, πολιτικοί πλουτίσαν και πλουτίζουν ασυστόλως με ασυλίες και παραγραφές εξπρές, όπου δικαστικοί και εισαγγελείς μετέχουν στο φαγοπότι ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, της ατιμωρησίας και της παγκόσμιας ξεφτίλας, όποιος προσπαθήσει να βάλει ένα εκατομμύριο κόσμο φυλακή το μόνον που θα επιτύχει είναι να ξεθαφτούν τα όπλα που βρίσκονται θαμμένα από την προηγούμενη Κατοχή των Γερμανών και τον Εμφύλιο Πόλεμο. Υπ’ αυτή την έννοια η κίνηση αυτή του κ. Βενιζέλου μπορεί να είναι και «θετική» αφού, με αυτό τον τρόπο, θα αφυπνίσει τους Έλληνες προκειμένου να εγερθούν και να τους κυνηγήσουν μπας και ξεκουμπιστούν γρηγορότερα.

Ο Υπουργός Οικονομικών – Συνταγματολόγος που απειλεί με φυλακή μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πράξεις του αυτές είναι Συνταγματικά άνομες, Νομικά παράνομες και Ηθικά ανυπόστατες.. Η εφαρμογή τους, όμως, στη χώρα και σε βάρος του Ελληνικού Λαού, στέφει των κ. Βενιζέλο τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Μέγα Ευεργέτη των Εντολέων του. Για τον ιστορικό του μέλλοντος ο Εφιάλτης κι ο κατοχικός Πρωθυπουργός Τσολάκογλου θα μοιάζουν με μαθητούδια και ανεπίδεκτοι μαθήσεως πολιτικοί μπροστά στα αίσχη που καλείται να επιβάλει στην Ελλάδα και τους Έλληνες ο Συνταγματολόγος Βενιζέλος. Φυσικά, η απειλή της φυλακίσεως δεν αγγίζει τους μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου καθόσον, αυτοί έχουνε τρόπους διαφυγής και αποφυγής.

Και για την Ιστορία: ΟΣΗ ΛΑΜΨΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ «ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ «ΕΥ-ΑΓΓΕΛΟΥ»… ΕΚΠΤΩΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ* !

Διότι, μόνον «καλό μήνυμα» δεν κομίζει ο συγκεκριμένος «Ευάγγελος»…

*Διάβολος: αυτός που διαβάλει, που διαιρεί με τα λεγόμενά του, που ψεύδεται, ο κατήγορος κα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου