Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

"..Η Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απέτυχε λόγω ΚΚΕ.." !

"..η Συγκυβέρνηση που επιχειρήθηκε -προ διμήνου περίπου- απέτυχε διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση θεώρησε πως με αυτήν, τόσο απροκάλυπτα, θα "ξεβρακωνόταν" το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, με συνέπεια να ενδυναμωθεί το ΚΚΕ και ζήτησε από τα δύο μεγάλα κόμματα να μην επιτευχθεί.." ...... "..η δυνάμωση αυτή του ΚΚΕ θα ξυπνούσε τους Λαούς της Ευρώπης και θα ενδυνάμωνε τα κομμουνιστικά κόμματα της.." !

Αυτά περίπου (όχι δηλαδή αυτολεξεί) δήλωσε σε τοπική τηλεόραση της Δράμας το "Μεγαλο - στέλεχος" του ΚΚΕ της πόλης κ. Γιάννης Στεφανίδης. Κι ενώ όλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό την περίοδο εκείνη, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές και πολιτικοί, διατράνωναν την αντίθεσή τους στην ωμή παρέμβαση (πιέσεις) της ΕΕ για συγκυβέρνηση, το ΚΚΕ "είδε" τον πραγματικό λόγο αποτυχίας της διαφαινόμενης - τότε - συγκυβέρνησης των δύο μεγάλων κομμάτων του τόπου !

Τώρα βέβαια, εμείς σε δύο λόγους μπορούμε να αποδώσουμε την "εμπεριστατωμένη" και "εκπληκτική" αυτή ανάλυση του κ. Στεφανίδη.................................................................
Πρώτον, το γεγονός ότι τα στελέχη του ΚΚΕ έχουνε σπάσει το χωροχρονικό συνεχές και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την υφιστάμενη πραγματική τεχνολογία (με Σοβιετική ;) αφού ουσιαστικά:

"Zούνε σε άλλο τόπο και χρόνο" !

Και δεύτερον, οι ασυνήθιστα υψηλές, για την εποχή και τον τόπο (Δράμα γαρ), θερμοκρασίες έχουν βαρέσει κάποιους στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βλέπουν πίσω από κάθε τι εχθρούς του ΚΚΕ !

Τα συμπεράσματα δικά σας... πλην, όμως, εμείς οφείλουμε να θέσουμε το πραγματικό μας ερώτημα στην Ηγεσία του ΚΚΕ:

-Γνωρίζετε κ. Παπαρήγα ότι έχετε τέτοια "διαμαντένια" στελέχη στη Δράμα και τα αφήνετε αναξιοποίητα;;; Τέτοια "Δεξαμενή Σκέψης" - "think tank" ;;; Τι σκοπούς και συμφέροντα εξυπηρετείτε κ. Γραμματέα εναντίον των Εργαζομένων, του ΛΑΟΥ και υπέρ της Πλουτοκρατίας, με τη μη αξιοποίηση τέτοιων στελεχών Πανελλαδικά;;; !
"Ποιος κυβερνά επιτέλους το ΚΚΕ;"!

υστερόγραφο: "..ποιος σκότωσε τον Τιμόθεο Κώνστα;;" ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου