Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αυτό που ΤΡΕΜΟΥΝ είναι ο ΛΑΟΣ…


Έχουν γραφτεί και θα γραφούν πολλά για τις αιτίες που το σύστημα οδηγήθηκε στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Τα κρατικοδίαιτα όμως Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού προσπαθούν να συσκοτίσουν και έναν άλλο καθοριστικό παράγοντα των εξελίξεων, τον καθοριστικότερο ίσως: την λαϊκή οργή, τον παλλαϊκό ξεσηκωμό της 28ης Οκτωβρίου. Από τότε άλλωστε δεν επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις που οδήγησαν στην “συνεννόηση”; Για σκεφτείτε το….
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τετραήμερο για την επέτειο της 17 Νοεμβρίου που ξεκινά αύριο και για το οποίο προειδοποιήσαμε ήδη: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της νέας κυβέρνησης
Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι η κοινωνία προσπαθεί να καταλάβει τι …της συνέβη με την κυβέρνηση Παπαδήμου και να πάρει μια ανάσα από όσα δραματικά έζησε τις προηγούμενες ημέρες. Όμως το τέλος του μηνός και οι λογαριασμοί έρχονται τρέχοντας όπως και η εφαρμογή των μέτρων που άφησε πίσω της η κυβέρνηση Παπανδρέου, μαζί με τα νέα.
Και η «σιωπηλή πλειοψηφία» έχει άλλες έγνοιες προς το παρόν. Να πληρώσουν το ρεύμα, τα σχολεία και τα φροντιστήρια, τα δάνεια και να προσπαθήσουν να κρατήσουν το σπίτι τους.
Όταν όμως αυτοί οι πολλοί βγουν, αργά ή γρήγορα, στο Σύνταγμα, τότε ούτε είκοσι ούτε πενήντα διμοιρίες ΜΑΤ δεν θα σώσουν τον “ναό της Δημοκρατίας” και το ιερατείο της Μεταπολίτευσης που προσπαθεί να διασωθεί με τον κ. Παπαδήμο. Θα έχει τελειώσει η Ελλάδα του 74, η Ελλάδα που κατάπιε και χώνεψε με lifestyle και καλοπέραση τους Αττίλες καιάφησε να την καβαλήσουν οι πολύχρωμοι μητραλοίες της “Δημοκρατίας”…
Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά αλλά τα ιερατεία των κομμάτων δεν τα αντιλαμβάνονται, δεν μπορούν να τα αντιληφθούν.
ΠΗΓΗ: antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου