Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτη απαγωγή στο Ηράκλειο

Τους έταξαν δουλειά, όμως τους απήγαγαν...



Ο λόγος για δύο Πακιστανούς υπηκόους, οι οποίοι έπεσαν θύματα απαγωγής στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Τα θύματα ήταν ηλικίας 22 και 25 ετών. Οι απαγωγείς τους πλησίασαν, τονίζοντάς τους πως μπορούν να τους βρουν δουλειά.
Όταν όμως οι δύο νεαροί επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, συνειδητοποίησαν ότι ο 21χρονος Σύριος που τους πλησίασε, είχε άλλα σχέδια αφού τελικά τους οδήγησε σε ένα σπίτι, όπου τον περίμεναν οι τέσσερις συνεργοί του.
Οι δύο άντρες παρέμειναν για πέντε ημέρες στο διαμέρισμα του Ηρακλείου, υπομένοντας τα βασανιστήρια των απαγωγέων, οι οποίοι τους χτυπούσαν, ενώ τους απειλούσαν με όπλα να τους παραδώσουν χρήματα.
Συγκεκριμένα, υπό την απειλή όπλου προσπαθούσαν να αναγκάσουν τον 25χρονο να τους δώσει10.000 ευρώ.
Την Παρασκευή ωστόσο, οι απαγωγείς αποφάσισαν να αλλάξουν σπίτι στα θύματα, όμως κατά τη μεταφορά τους, οι δύο Πακιστανοί κατάφεραν να το σκάσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Έτσι, άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τους δύο από τους πέντε απαγωγείς οι οποίοι κατάγονταν από τη Συρία και τους συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο, Πακιστανικής καταγωγής συνεργάτες τους.
Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκε αρκετή ποσότητα ινδικής κάνναβης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, κατασχέθηκαν:
- Ακατέργαστη ινδική κάνναβης σε σακούλα απορριμμάτων με βάρος 734 γραμμαρίων περίπου,
- Ακατέργαστη ινδική κάνναβης σε σακούλα βάρους 68 γραμμαρίων περίπου και μία λειτουργική ζυγαριά, καθώς και
-Δύο νάιλον συσκευασίες μικροποσότητας ακατέργαστης ινδικής κάνναβης,
Επίσης, στην κατοχή του 27χρονου συλληφθέντα, υπηκόου Παλαιστίνης, βρέθηκε ένα πακέτο καπνού το οποίο περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου