Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αβραμόπουλος: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη σύνθεση της κυβέρνησης"


Όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος εάν αργούσε άλλο λίγο μία τέτοια κυβέρνηση θα παθαίναμε σήψη.

Μετά την ορκωμοσία και στο παρασκήνιο όπου δεν υπάρχουν κάμερες ο κ. Αβραμόπουλος ως νέος υπουργός αυτής της κυβέρνησης στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αλλά ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή.

Για αυτό το λόγο δήλωσε εν συνεχεία πως η νέα κυβέρνηση "ας κάνει τη δουλειά της και ας φύγει στην ώρα της".

Όπως τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος ο ίδιος είχε επισημάνει εδώ και δύο χρόνια την ανάγκη για μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, λέγοντας πως φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού και "αν αργούσαμε λίγο ακόμη θα παθαίναμε σήψη".

Μετά το υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως είναι ώρες εθνικής ευθύνης και κρίσιμες για την πατρίδα και ήταν αυτός ο λόγος που "μας οδήγησε όλους σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, είναι".

Ο k. Αβραμόπουλος,στην πρώτη του ομιλία ως ΥΕΘΑ έδωσε το στίγμα και περιέγραψε τη κρισιμότητα των στιγμών. "Βρισκόμαστε σε οικονομικό και ηθικό πόλεμο",είπε και τόνισε περισσότερες από μία φορές ότι "η οικονομική κρίση δεν πρόκειται και δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε έκπτωση στην εκπλήρωση των αναγκών των ΕΔ", δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου