Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Το "άνοιγμα" της ΝΔ στον καλλιτεχνικό χώρο...

Απευθείας από την Πύλη Αξιού της ΝΔ και τις νυχτερινές πίστες όπου οι "υποψήφιοι" για υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος χύνουν τον αγωνιστικό τους ιδρώτα υπέρ του βασανισμένου  λαού.
Στο βίντεο ο κ. Πατακάκης αγωνίζεται για τα συμφέροντα του δραμινού λαού κατά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην πόλη το περασμένο καλοκαίρι.

Προ ημερών και σύμφωνα με έγκυρες πηγές και πληροφορίες (http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/346011/Default.aspx) δημοσιεύσαμε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό της Δράμας:  http://antartisgr.blogspot.com/2011/12/blog-post.html . Εκ παραδρομής ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι τελικά σε αυτό μάλλον, πλην του "Σταύρακα" που είναι και ο μόνος σίγουρος - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έχει κλειδώσει και η υποψηφιότητα του Αργύρη Πατακάκη (ο "χειραψάκιας").

Για όσους δε τον γνωρίζουν τότε σίγουρα δε κυκλοφορούν νύχτα και δεν είναι "φίλοι της εκτιμήσεως δια της χειραψίας". Το όνομα του συμπαθέστατου πολιτικού (εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος στην Αν.Μακ. και Θράκη με την παράταξη της ΝΔ) συζητείται πολύ για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό και τούτο κυρίως λόγω των προσωπικών του σχέσεων με τον αρχηγό του κόμματος - όπως διατείνονται κάποιοι.

Έτσι, φαίνεται ότι, η Νέα Δημοκρατία "ανοίγει" τα ψηφοδέλτιά της στον ευρύ καλλιτεχνικό χώρο δυναμικά με "Δαϊλάκη" και "Πατακάκη" για τη Δράμα ως αρχή. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο αρχηγός του κόμματος βρίσκεται σε μυστικές επαφές με το καλλιτεχνικό δίδυμο "Ξανθόπουλο - Βούρτση" για να αποδοθεί με όλη τη μεγαλοπρέπεια η κοινωνική αδικία - "άδικη κενωνία" που τον ανάγκασε να αντιπολιτεύεται την Συγκυβέρνησή του.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου