Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η μυστηριώδης άρνηση στον Πούτιν με φόντο τον πόλεμο συμφερόντων και μυστικών υπηρεσιών


Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί η είδηση  που θέλει τη κυβέρνηση Παπαδήμου να αρνείται στονΒλαντιμίρ Πούτιντη δυνατότητα να επισκεφθεί το Άγιο Όρος στη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.
Του διεμήνυσαν πως δεν εγγυώνται την ασφάλειά του γιατί ο κρατικός μηχανισμός είναι σε άδεια!
Αστεία αν όχι ύποπτη δικαιολογία που παραπέμπει σ’ έναν ασίγαστο πόλεμο των μεγάλων δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών τους με φόντο την χρεοκοπημένη Ελλάδα.
Προφανώς η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν τόλμησε να επιτρέψει μια ανεπίσημη επίσκεψη Πούτιν για να μη δυσαρεστήσει κάποιους άλλους συμμάχους.
Την ίδια ώρα στο Αιγαίο αμερικανικά και ρωσικά πολεμικά πλοία στήνουν ένα επικίνδυνο σκηνικό λίγα μίλια μακριά από τα σημεία όπου έχουν στηθεί η πρόκειται να στηθούν τα γεωτρύπανα του πετρελαίου.
Σύμφωνα με σχετική φημολογία στην Ελλάδα βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάνω από 2.000 πράκτορες αμερικανικών, ρωσικών, αγγλικών, ισραηλινών, γερμανικών, γαλλικών, κινεζικών κλπ μυστικών υπηρεσιών.
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι μια σύγκρουση χωρίς προηγούμενο ξένων συμφερόντων βρίσκεται σε εξέλιξη με μοναδικό έπαθλο τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Κάποιοι μάλιστα συνδέουν την άρνηση της κυβέρνησης στον Πούτιν με την πρόσφατη επιχείρηση σπίλωσης τράπεζας από σύστημα που βρίσκεται σε διατεταγμένη «Υπηρεσία»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου