Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

"Ή Ενωθείτε ή θα Εξαφανιστείτε" !

του Παναγιώτη Γεωργιάδη*


προσωπική άποψη
Μπορεί ο τίτλος να σοκάρει αλλά, σήμερα πια, δεν υπάρχουν εκφράσεις που μπορούν να "προκαλούν" περισσότερο από την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν η χώρα και οι Έλληνες. Εδώ και ενάμιση χρόνο φωνάζουμε κάποιοι "γραφικοί" για τους Έλληνες που αυτοκτονούν (βλ. συνέντευξη με Nigel Farage: http://antartisgr.blogspot.com/2011/07/nigel-farage.html), φωνάζουμε για την ανεργία που εκτοξεύεται στα ύψη, για τους δεκάδες χιλιάδες αστέγους, για τις κατασχέσεις ακινήτων που έρχονται, για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, για την ανάγκη ενός "Αντιμνημονιακού Προεκλογικού Μετώπου"  (βλ. http://antartisgr.blogspot.com/2012/02/blog-post_1045.html). 

Εγώ ο ίδιος, έστειλα τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τα ασφάλιστρα κινδύνου "CDS", την επερώτηση που συνυπέγραψαν με τον Γιάννη Δημαρά και τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς και τις καταγγελίες του Αμερικανού δημοσιογράφου-οικονομολόγου Max Keiser για το ίδιο θέμα, στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τότε κ. Μπούτσεκ και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής για τη διερεύνηση του θέματος. Ο μεν Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μου απήντησε πως αρμόδια αποκλειστικά για το θέμα αυτό είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη (βλ.http://antartisgr.blogspot.com/2011/10/cds.html), στα πλαίσια της "επικουρικότητας", ήτοι οι "οικονομικοί εισαγγελείς" που επιλαμβάνονται της υποθέσεως και στους οποίους όπως απεδείχθη, με το υπόμνημά των ιδίων, τους ασκήθηκαν "έξωθεν παρεμβάσεις" για το θέμα αυτό. Η δε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής, ως το μόνο αρμόδιο όργανο να διερευνήσει το θέμα με στοιχεία και εμπεριστατωμένα (έστω και με "δικαστική συνδρομή", από την Ελληνική Δικαιοσύνη εννοώ αν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει) η "απόδειξη παραλαβής" δεν επέστρεψε ποτέ και ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά, δεν γνωρίζω με βεβαιότητα αν έχει φτάσει το αίτημά-επιστολή μου ενώπιόν της Αρχής αυτής.

Ο υπογράφων το κείμενο αυτό στις 11 Φεβρουαρίου 2012 απέστειλε αίτημα διερεύνησης των οφειλών του κατοχικού δανείου της Γερμανίας προς την Ελλάδα σε όλους τους Ευρωβουλευτές (βλ. http://antartisgr.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html). Το θέμα αυτό το γνωρίζω καλά από το 1996  όταν είχε τεθεί στην επικαιρότητα πάλι διότι, είχα τότε ως νεαρός δημοσιογράφος ρωτήσει σε συνέντευξή μου τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Στουττγάρδη   κ. Μερκούριο Καρραφωτιά, μετέπειτα μέλος τους διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου, για λογαριασμό της τοπικής εφημερίδας της Δράμας "Πρωϊνός Τύπος" τι συμβαίνει με το θέμα αυτό. Στο αίτημά μου αυτό κανείς ευρωβουλευτής δεν απάντησε πλην των Nigel Farage, ο οποίος μου διευκρίνισε πως αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Cohn-Bendit ο οποίος δύο ημέρες αργότερα το πήρε και το "σήκωσε" ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου ρίχνοντας μιαν ισχυρή πολιτική σφαλιάρα τόσο στην Γερμανική, όσο και την Ελληνική Κυβέρνηση. Σε αυτές μου τις προσπάθειες, προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως, δηλώνω ότι κανένας Δραμινός συμπολίτης μου (και το πρότεινα σε αρκετούς όψιμους πολιτικούς άνδρες) δεν δέχθηκαν να συνυπογράψουν τις ενέργειές μου αυτές φοβούμενοι τις όποιες "συνέπειες".

Μέτα και το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου το μήνυμα του Ελληνικού Λαού είναι ξεκάθαρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.. ο Ελληνικός Λαός δεν αντέχει άλλο τις πολιτικές βάρβαρης λιτότητας που υπηρετούν οι δοσίλογοι και Εθνοπροδότες πολιτικοί.. ο Ελληνικός Λαός δεν αντέχει άλλο να πληρώνει τις βίλες και τις καταθέσεις στην Ελβετία των "Νεο Πασόκων Δημοκρατών" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και δίνει ευθεία εντολή στον Αλέξη ΤσίπραΠάνο Καμμένο και τον Γιάννη Δημαρά να κυβερνήσουν την χώρα άμεσα ξεκινώντας πρωτίστως από την τιμωρία όλων των υπευθύνων. Για να επιτευχθεί, λοιπόν, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η επιθυμία του εκλεκτορικού σώματος, ο κόσμος απαιτεί την άμεση προεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων. Αν πραγματικά, Τσίπρας και Καμμένος θέλουν και επιθυμούν να κάνουν πράξη όλα όσα ευαγγελίζονται, η λαϊκή εντολή είναι ευθεία και άμεσα ερμηνεύσιμη: "Ενωθείτε και διαλύστε τους" ! Οι "λογικές" -εκ του πονηρού- των "ιδεολογικών" πολιτικών διαφορών καταρρίπτονται από τις προεκλογικές συμφωνίες συνεργασιών (γνωστές σε όλους μας) των μνημονιακών Πασοκ - ΝΔ και των "προθύμων εκφραστών" της καταπίεσης του Ελληνικού Λαού. 

Δεν μπορώ να κατανοήσω πως μπορούν να συνεργάζονται δύο ακροδεξιά νεοφιλελεύθερα κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και οι "Καρατζαφέρηδες της Αριστεράς" προκειμένου να εξευτελίζουν και να διαλύουν την χώρα και τους Έλληνες και να μην μπορούμε να το κάνουμε, να συνεργαστούμε, εν καιρώ πολέμου, όλοι εμείς που αντιτασσόμαστε στην σκλαβιά και την κατοχή. Με την ίδια λογική Ζέρβας και Βελουχιώτης δεν θα είχαν ανατινάξει κανέναν Γοργοπόταμο, ούτε και θα τον γιορτάζαμε τόσα χρόνια από κοινού όλοι εμείς για λόγους δεολογικής" αντίθεσης και διαφορών.

Τώρα είναι η ώρα να διαλύσουμε μια για πάντα όλους όσους τόσα χρόνια κρατούσαν ομήρους τους Έλληνες και ξεπουλούν τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα πρέπει Τσίπρας, Καμμένος και Δημαράς να ενωθούν και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διαλύσουν παντελώς όλο το σάπιο οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης. Η σημερινή ευθύνη όλων μας, απέναντι στο ιστορικό μας παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πατρίδας είναι τεράστια. Όσοι αρνηθούν να εκτελέσουν την εντολή αυτή του Ελληνικού Λαού, σύντομα θα τους εκτελέσει η ίδια η πραγματικότητα. Όσες συνιστώσες του Συριζα και όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό θα είναι υπεύθυνοι απέναντι στον Ελληνικό Λαό για την όποια κατάντια της χώρας τους επόμενους μήνες Άμεσα και Σύντομα!

Ενωθείτε, λοιπόν, τώρα ή αλλιώς θα Εξαφανιστείτε!

Σημείωση: Το αρχικό μου κείμενο, ομολογώ, περιείχε κάποιες φράσεις που διορθώθηκαν.

*Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης είναι δημοσιογράφος, μέλος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Δράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου