Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η συγκυβέρνηση της γιαλατζί αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και της γιαλατζί πατριωτικής δεξιάς των ΑΝΕΛ, ρίχνουν στον σπαστήρα της παγκοσμιοποίησης τον Ελληνικό λαό.
Η σύνθλιψη οτιδήποτε εθνικού, οτιδήποτε πατριωτικού δεν είναι τυχαία, αλλά ακολουθεί τον σχεδιασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η τοποθέτηση στην θέση του Υπουργού Παιδείας, ενός ανιστόρητου πλαστογράφου, παραχαράκτη της ιστορίας, αποδεικνύει ότι ο γενιτσαρισμός ζει και βασιλεύει.
Οι σύγχρονοι γενίτσαροι, έχοντας την λογική του Προκρούστη, τοποθετούν τον λαό και το Έθνος στην προκρούστεια κλίνη, ελέγχοντας τόσο το Υπουργείο Παιδείας, όσο και τα Πανεπιστήμια μέσω του καθηγητικού κατεστημένου, ως γνήσιοι υπηρέτες της πολυπολιτισμικότητας και της Ελληνοτουρκικής φιλίας, στηριζόμενοι και πριμοδοτούμενοι για να καταλάβουν τις θέσεις που κατέχουν με την στήριξη ιδρυμάτων, όπως το ίδρυμα Levi και άλλα, ελεγχόμενα από μυστικές εταιρείες.
Για το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, η άμεση αντικατάσταση του ανιστόρητου κεμαλιστή Υπουργού Παιδείας, είναι επιβεβλημένη.
Αλλιώς θα επιβεβαιωθούν οι κασσάνδρες, ότι η εξαργύρωση της θέσης του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης και άλλων Υπουργών, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε Εθνικές περιπέτειες.

Γραφείο Τύπου

Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου