Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη Εργασίας του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Σγουρίδη Παναγιώτη στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Δράμα

 του Παναγιώτη Γεωργιάδη

Τα Γραφεία των ΑΝΕΛ επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 6/11/2015, παρουσία της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ν. Δράμας και των πολιτευτών ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Σγουρίδης Παναγιώτης. Στα πλαίσια της επίσκεψης εργασίας του Υφυπουργού, ο κ. Σγουρίδης συνάντησε, μεταξύ των άλλων, Δραμινούς πολίτες οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή.


Την επίσκεψη εργασίας απασχόλησε, επίσης και το θέμα σύνδεσης της Δράμας με την Εγνατία μέσω της Αμφιπόλεως. Ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημα των Δραμινών για σύνδεση του νομού με την Εγνατία μέσω της Αμφίπολης.


Στα ίδια πλαίσια, ο υφυπουργός είχε και ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΕΟΓΑΛ α.ε. κ. Σεβαστίδη Χριστόφορο ο οποίος μετέφερε στον κ. Σγουρίδη τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Δράμας και της Βορείου Ελλάδας.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του νομού της Δράμας, εργάζονται συνεχώς, αθόρυβα και συστηματικά, σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς του νομού και της χώρας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου